Close

Тернопільський кооперативний фаховий коледж

241 «Готельно-ресторанна справа»

– це сучасна, цікава, перспективна та престижна спеціальність, яка відкриває двері в світ індустрії гостинності.

Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» спрямована на забезпечення потреби ринку праці у фахівцях сфери послуг. Метою освітньо-професійної програми спеціальності «Готельно-ресторанна  справа»  є підготовка фахівців для організації сервісної  та виробничо-торговельної діяльності суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу.

Дана спеціальність припаде до душі всім, хто хоче пізнати таємниці організації і ведення готельного та ресторанного бізнесу і втілити найзаповітнішу мрію – відкрити власний ресторан чи готель.

Робота у цьому бізнесі занурює в атмосферу вишуканості з найкращими винами, найсмачнішими стравами та люксовими кімнатами для проживання.

Кар’єра у сфері гостинності – це крок до успішного життя.  Саме ця спеціальність дає можливість стати потрібним у команді людей, які створюють комфорт і затишок для гостей.

Основні дисципліни які формують фах

організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

організація ресторанного господарства

  • технологія продукції закладів ресторанного господарства

устаткування закладів ресторанного господарства

інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному господарстві

  • організація готельного господарства

основи менеджменту

барна справа

Фахівці можуть працювати у:

закладах ресторанного господарства
готельно-туристичних комплексах
розважальних комплексах
готельних комплексах
івент-компаніях

Можуть працювати на посадах:

менеджера конференц-сервісу

адміністратора залу

бармена – бариста

метрдотеля

готельєра

офіціанта

сомельє

хостеса

портьє

Готельно - ресторанна справа