Close

Тернопільський кооперативний фаховий коледж

Викладачі циклової комісії маркетингу, технології і організації обслуговування, товарознавства щиро вітають усіх з прийдешніми Різдвяними святами та пропонуємо рецепт різдвяних смаколиків!

Викладачі циклової комісії маркетингу, технології і організації обслуговування, товарознавства Тернопільського кооперативного фахового коледжу вітають усіх з прийдешніми Різдвяними святами!

Бажаємо міцного здоров’я, добробуту, тепла, миру і злагоди та пропонуємо РЕЦЕПТ різдвяних пряників.

В миску покласти 2 яйця, 120 г цукру, 3 ст. ложки меду, 1 ч. ложку суміші прянощів (кориця, духмяний перець, мускатний горіх, кардамон), 2 ч. ложки розпушувача і проварити суміш на паровій бані до тих пір поки маса не побіліє. Зняти з плити і додати 80 г масла, розмішати, всипати 400 г просіяного борошна, замісити тісто. Тісто загорнути в плівку і охолодити в холодильнику 30 хв.

Розкатати товщиною 0,5 см, вирізати пряники, перекласти на лист застелений пергаментом. Випікати при температурі 180 градусів 10-12 хв. Смачного !