2. Використовуйте для риби, м’яса невеликі порційні сковорідки або металеві тарілки, ставлячи їх на дерев’яну дошку. Такий автентичний вигляд страви не тільки буде оригінально виглядати, але так само він буде менше остигати, продовжуючи залишатися гарячим і щойно приготовленим.
3. Прикрашайте страви мікрозеленню. Додаючи для подачі свіжі зелені нотки, ви не тільки робите страву барвистою і яскравою, але так само дбаєте про те, щоб ваші гості отримували корисну і вітамінізовану їжу.
4. Для подачі десертів можна зробити малюнки шоколадом на тарілці, або, поклавши десертну вилку зробити відбиток на тарілці корицею.
5. Невеликі краплі соусу на білій тарілці відмінно підкреслять основну страву — стейк, або рибу.